Saturday 23 October 2010

Super Style Bag Swap, par two

Do you rememeber Super Style Swap? I made a bag for Petra from Germany. She wanted a soulder bag. She likes flowers, stripes, dots, skulls, ladybus and her favourite colours are black, purple, gray, pink. I like the same colours and patterns so I could make plenty of bags, but eventually I decided to use material from KA International  It's called  SOHO NEGRO. 




For a bit of extra touch I decided to use red zipper insted of black.

It was fun and I would do it again anytime. So I hope there will be more projects like that.

You can see the rest of the bags made by others on Flickr.

13 comments:

  1. Tako se mi dopade, ko slikaš svoje izdelke kar na ulicah, mostovih, ograjah... Lepo blago, lepa torbica in odlično tale rdeča zadrga kot pika na i.

    ReplyDelete
  2. To je zato, ker nisem kaj prida fotografinja in mi nikakor ne uspe narediti lepe fotke v stanovanju ;) Hvala za komentar.

    ReplyDelete
  3. Hi Kristina,

    thanks again for this amazing bag :-).

    I received it today and I am so happy about it.

    The fabric, the colour and the size is great.

    Greetings from Germany.

    Petra

    ReplyDelete
  4. You are very welcome! I'm happy you like it. I can't wait to get a bag from you!

    Have a great day!

    ReplyDelete
  5. Čudovita torbica in zelo lepo blago.

    ReplyDelete
  6. Zelo domišljavo! Se pravi, to torbico lahko vidimo že v začetku, ko je le blago na mizi, in potem, ko se je tvoja ustvarjalnost poigrala s tem zanimivim kosom blaga in potem, ko krasi ljubljanske ulice... :-) Lepo!!! Koliko časa pa rabiš, da zašiješ eno tako torbico? In kdaj se odločiš kakšna torbica bo iz določenega vzorca blaga? Ali takrat, ko blago zagledaš, vidiš tudi torbico, ki jo boš naredila? Ali najprej imaš torbico v glavi, potem greš v iskanje za vzorcem?
    Lep ustvarjalen dan!
    Neda

    ReplyDelete
  7. Hvala Neda. Uf, koliko vprašanj ;)

    V bistvu ne šivam po krojih, ampak iz glave. Si zamislim in naredim. Pogosto še med samim šivanjem kaj spremenim. Recimo, dno torbice bi lahko bilo pravokotno, ampak sem si rekla, zakaj ne bi malo zaokrožila, vzela skledo za lep lok, urezala in naredila zaokroženo. Ali pa kaj , če bi bile gube. In probam. Vsakič znova kaj novega.

    Blago kupim tisto, ki mi je všeč in nato naredim torbico ali pa blago kupim po naročilu, recimo nekdo bi rad nekaj v zeleni, rumeni, črte, rožce itd.

    Koliko časa pa je povsem odvisno od torbice in njihovega visočanstva šivalnega stroja. Kadar gre vse kot po maslu in je kroj enostaven, gre kar hitro, recimo uro ali dve, kadar pa je še podloga, pa zadrga ali pa šivalni stroj ne sodeluje ali pa nimam zadrge na zalogi, se zavleče na več dni.

    ReplyDelete
  8. Luštna je, še posebej rdeča zadrga, ki seka :))

    ReplyDelete
  9. Krasno blago. Bi bilo lepo tudi krilo;)

    ReplyDelete
  10. matilda, ukradla si mi misli!! Sem že razmišljala v tej smeri, ampak je blago precej trdo, za torbico ne, za krilo pa skoraj malce preveč. Primarno je to blago mišljeno za tapecirat ;) Sem kupila zadnji kos, upam, da se ga bo dalo še dobiti....

    ReplyDelete
  11. I love it! The black and red is so pretty!
    Nina

    ReplyDelete